Nopea / sisäinen tyhjennys / pyöreä tippusumutuslinja

Nopea tippusumutuslinja Tuotantolinjan 1 rakenteet, Ominaispuhdistuslaitteiden automaattinen tunnistus 2, Dripperin syöttölaite Rata on piirretty alumiiniseoksella, mikä takaa suurten nopeuksien jakelun tasoituksen. Se on kätevä vaihtaa kulumista. .
Product description

Nopea tippusumutusviiva


Tuotantolinjan rakenteelliset ominaisuudet

1, Automaattinen tunnistustiedosto laite

1

Työtapa

Pneumaattinen keskipako

2

Hilseilijöiden tunnistusnopeus

1300 kpl / min

3

Moottorin teho tunnistuslaitteelle

750W


2, Dripperin toimituslaite

Reitti on piirustus alumiiniseoksesta, joka takaa suurten nopeuksien jakamisen hilseilijöille, se on kätevä vaihtaa kulutusosat.

Dripper delivery drive: hyväksy tuodut AC-servomoottori, joka takaa jäähdytysnesteen toimituksen vakauden.

Kuormituslaitteistoa ohjataan servojärjestelmällä, joka varmistaa, että tippa säilyttää asetetun tilansa tippuveden vaihdettavan nopeuden mukaan milloin tahansa.

Rakenteeltaan kestävä muotoilu korostaa väärinkäytöksiä yksiruuviekstruuderista tyhjiömuotoiseen jäähdytysjärjestelmään ja porausjärjestelmään ja silmämääräiseen tarkastuslaitteeseen, jotta varmistetaan tippuvuoremme nopea ja tehokas vaikutus. Alhaisen profiilin emitterin rakenne vähentää kitkaa menetystä, mikä mahdollistaa pidemmän maksimin Sivuttaiset kulut ja kustannustehokkaampi järjestelmän suunnittelu. Tiivistyslinja, jonka energiansäästö on jopa 15%, alempi säätöpaine ja pienentynyt kitkamuutos pienentävät energiatarpeita jopa 15%.


Hot Tags: Suuri nopeus / sisäinen tippa / pyöreä tippua kastelulinja, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, halpa, alhainen hinta
Liittyvät tuotteet
Tutkimus

Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.Puhelin: +86-22-63832001