Kiina PE Flat Emitter Drip Irrigation Pipe tuotantolinja maataloudelle

Tiivistysnauhan tuotantolinja Ominaisuudet: 1. Nopea suulakepuristus 2. Ei-pölyn leikkaus 3. Korkean teknologian kilpailukykyinen hinta Tärkeimmät osat Drip kastelu nauhan tuotantolinja Yksiruuvi ekstruuderi: kone nenä käyttää yksikerroksinen kierre rakenne; Sisäinen paine on yhtenäisyys, ...
Product description

Tippaus kastelu nauha tuotantolinja

Ominaisuudet:

1. Nopea suulakepuristus

2. Ei-pölyn leikkaus

3. Korkean teknologian kilpailukykyinen hinta

Tärkeimmät osat Drip kastelu nauha tuotantolinjalla

Yksiruuviekstruuderi:

Koneen nenä käyttää yksikerroksista kierrerakennetta; Sisäinen paine on yhtenäisyys, mikä voi parantaa muovin virtausominaisuutta, tuotteiden kiiltoa ja seinämän paksuuden tasaisuutta, joka sopii ohutseinäputken nopeaan tuotantoon.

Puristuspaineanturi:

Nenä on varustettu paineanturilla, joka voi tarkkailla puristuspaineen milloin tahansa.

Puoliautomaattinen ruutunvaihtaja: kun suodattimen näyttö on vaihdettava, käyttäjä voi poistaa suodatusnäytön ja vaihtaa varaosasuodattimen verkkovirran säätöpainikkeella.

Dripperin syöttölaite:

Reitti on piirustus alumiiniseoksesta, joka takaa suurten nopeuksien jakamisen hilseilijöille, se on kätevä vaihtaa kulutusosat.

Dripper delivery drive: hyväksy tuodut AC-servomoottori, joka takaa jäähdytysnesteen toimituksen vakauden.

Kuormituslaitteistoa ohjataan servojärjestelmällä, joka varmistaa, että tippa säilyttää asetetun tilansa tippuveden vaihdettavan nopeuden mukaan milloin tahansa.


Hot Tags: Kiina PE tasainen emitterti tippa kastelu putki tuotantolinja maatalouteen, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, halpa, alhainen hinta
Liittyvät tuotteet
Tutkimus

Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.Puhelin: +86-22-63832001