Tieteellinen kastelu / monivuotinen / automaattinen maatalouden viemäröintilinja

Kasteluviemäriputki Tiivistysvesiradan tekniset ominaisuudet ovat seuraavat: 1. Ohjausjärjestelmä on vakaa ja toimii kätevästi. 2. Tiivisteen materiaali on uusi materiaali, joka on riittävän kestävä käyttää vähintään kaksi vuotta. 3.Ilman tyhjennysvesisäiliö ja jäähdytyslaite ovat kaikki hyväksyneet ...
Product description

Kasteluviemäri

Tiivistysvesiradan tekniset ominaisuudet ovat seuraavat:

1. Ohjausjärjestelmä on vakaa ja toimii kätevästi.

2. Tiivisteen materiaali on uusi materiaali, joka on riittävän kestävä käyttää vähintään kaksi vuotta.

3.Suodatinvesisäiliö ja jäähdytyslaite ovat kaikki omaksumassa ruostumattoman teräksen käsittelyn tekniikan tarkan kelauksen ja alipaineen stabiilisuuden vakauttamiseksi.

4. Kaksinkertainen vetokoukku, jolla on vahva vetovoima toimimaan sujuvasti, juoksunopeutta voidaan säätää synkronisesti sen tuotantonopeuden kanssa.

Kun markkinoiden kysyntä kasvaa nopeasti, käynnistimme sarjan kasteluvalmistuslinjaa, joka valitaan asiakkaille. Tiivistyslinja on suunniteltu ja testattu kestävien kemikaalien, UV-säteilyn ja maatalouden laitteiden aiheuttamien vaurioiden varalta, mikä antaa sinulle vuosien huolettoman suorituskyvyn.


Hot Tags: Tieteellinen kastelu / moni kausi / automaattinen maatalouden tippuvesilinja, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, halpa, alhainen hinta
Liittyvät tuotteet
Tutkimus

Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.Puhelin: +86-22-63832001